Fördelarna med CBD Buds

Fördelarna med CBD Buds

CBD Buds eller Cannabidiol cannabis kommer från den kvinnliga cannabisplantan. Hampa, som är en kusin till cannabis, har använts i hundratals år över hela världen för medicinska ändamål. Många människor associerar marijuana och hampa som synonymer, men CBD kommer från blommorna från samma växter. Att röka, eller förånga, CBD är inte samma sak som att röka marijuana, även om de ofta misstas för en och samma.

CBD buds
Vad är CBD egentligen? Enkelt nog – det är en extra kemikalie i marijuanastammen som inte orsakar den ”höga” effekten av THC. Rökbara CBD-knoppar representerar den kvinnliga motsvarigheten till att röka cannabis. De gör dig inte hög som THC gör. Du får fortfarande samma ”höga” effekter av att puffa på en skål med CBD-smaksatt cannabis.

Så vad är fördelarna med att röka CBD Buds? Några av de främsta fördelarna inkluderar att minska illamående, smärtlindring och ångestdämpning. Anledningen till att CBD minskar smärta i första hand är att det fungerar som ett immundämpande medel. Det betyder att det tillåter din kropp att bekämpa sjukdomar genom att utlösa ditt immunsystem att attackera tumörer och infektioner. Eftersom CBD liknar CBG, stärker det också immunförsvaret, vilket hjälper dig att avvärja förkylningar och influensa.

Förutom de ovan nämnda medicinska fördelarna har CBD också några ätbara fördelar. Anledningen till att de är ätbara är för att oljorna i CBD-rika stammar är mindre oljiga än oljor som finns i andra typer av knoppar. De destilleras också och tar bort eventuella bekämpningsmedel eller föroreningar. CBD kan administreras på ett antal olika sätt. Du kan laga mat med dem, koka dem eller lägga till dem i mat och dryck. En handfull ätbara CBD-produkter kan ge dig samma hälsofördelar som en halv pint vanlig knopp, utan krångel med att behöva mala upp växten.

Eftersom CBD inte fungerar som ett psykoaktivt ämne, är det bra för patienter som vill minimera de skadliga biverkningarna av receptbelagda läkemedel. Till exempel kan de som tar antidepressiva läkemedel överväga att lägga CBD i sina drycker istället för traditionella antidepressiva. CBD är inte beroendeframkallande.. Att dricka ett halvt uns CBD-knopp eller ännu mindre CBD-olja i vatten varje dag kan hålla ditt humör i schack, bekämpa depression och till och med hjälpa dig att slappna av.

Faktum är att rökning av en CBD buds liknar rökning av marijuana; det anses också ha hög styrka. Detta innebär att CBD inte ska blandas med någon annan psykoaktiv substans, inklusive alkohol. Även om CBD inte innehåller något THC, har vissa studier visat att THC kan minska effekten av CBD när det konsumeras i höga doser. Därför kanske inte röka hampablommor vara det bästa valet om du planerar att konsumera stora mängder CBD. Ett bättre val kan vara att konsumera CBD i form av en olja eller ett ätbart.

Vill man inte röka CBD Buds kan man istället använda sig av en vaporizer eller rökas i en vattenpipa. Det finns ett fåtal företag i Sverige som säljer CBD Buds idag, var dock noggrann att kontrollera labbrapporter när du handlar. Det är lätt att bli lurad då CBD-marknaden i Sverige inte är reglerad.