Leafly lanserar cannabisbeställning i app för iPhone-användare

Leafly är en av världens ledande marknadsplatser och resurser för cannabis, har idag gått ut med en ny uppdatering till deras app på iPhone som gör det möjligt för användaren att lägga en upphämtningsorder för cannabis på lagliga statliga marknader.
Tillkännagivandet följer Apples senaste uppdatering av sina riktlinjer, som nu tillåter köp i app från licensierade cannabisförmedlare, ökar åtkomsten och tar bort ett betydande hinder mellan den lagliga cannabismarknaden och konsumenter.

 

”Apples beslut att uppdatera sina riktlinjer är ett stort steg framåt för att avsluta föråldrad politik som begränsar tillgången till laglig cannabis”, säger Leaflys vd Yoko Miyashita. ”Vi är glada över att Leaflys kunder nu kommer att få möjlighet att enkelt beställa cannabis i appen. Eftersom cannabis fortsätter att vara en av de snabbast växande branscherna i vårt land, kommer ökad tillgång genom beställning i appen bara att hjälpa lokala apotek och företag. ”

Före Apples senaste policyuppdatering tillät Leaflys iOS -app endast användare att undersöka och bläddra i cannabisprodukter, och beställningen måste slutföras i en mobil webbläsare. Från och med idag kan Leafly -kunder beställa produkter för hämtning på sina favoritlokaler från själva Leafly -appen.

 

Vad är Leafly?

Cannabismarknaden Leafly kommer att hjälpa mer än 125 miljoner människor att upptäcka cannabis i år. Våra kraftfulla e -handelsverktyg hjälper kunder att fatta välgrundade köpbeslut och ger cannabisföretag möjlighet att locka och behålla lojala kunder genom reklam- och teknologitjänster. Läs mer på Leafly.com eller ladda ner mobilappen Leafly via Apples App Store eller Google Play.

 

Källa: Leafly Launches In-App Cannabis Ordering for iPhone Users