Bästa CBD oljetinkturer 2020

Med så många CBD-oljetinkturer att välja mellan kan det vara förvirrande att avgöra vilka som faktiskt är värda att prova. För att hjälpa dig att peka i rätt riktning här är våra toppval för de bästa cbd-oljetinkturerna 2020!

En kort introduktion until cannabidiol (CBD)

Cannabidiol (CBD) är en aktiv förening som produceras i hashish som är icke-psykoaktiv och har rapporterats leverera en mängd olika terapeutiska användningsområden som att lindra stress, ångest, kronisk smärta, epilepsi och mer.

Med den senaste legaliseringen av hampa och hampa-härledda produkter som CBD har CBD vunnit enorm popularitet genom USA.

När industrin fortsätter att explodera har stora mängder CBD-produkter översvämmat in på marknaden. Några av dessa produkter är effektiva och väl värda att köpa; många andra är dock produkter av lägre kvalitet som skapats av företag som vill hoppa på ”CBD-vagnen”. Problemet är att många inte kan skilja på produkter av låg kvalitet och högkvalitativa CBD-produkter … Den här guiden hjälper till att lösa det problemet.

 

Vår sökning efter de bästa CBD oljetinkturerna

I den här artikeln har vi sammanställt en lista över våra toppval för de bästa CBD-tinkturerna, baserat på flera faktorer som vi anser är avgörande för alla CBD-tinkturer av hög kvalitet:

 • Kvalitet
 • Typ av CBD (bred, isolat, and many others.)
 • Pris / pris per MG
 • Mängd styrka koncentrationer
 • Kundbetyg

Varje föremål på denna lista utvärderades grundligt av vårt staff och placerades på den här listan eftersom det förtjänade sin plats här. Varje produkts place på vår lista är relativt hur bra vi tror att produkten presterar i vart och ett av kriterierna ovan. Även om vi strävar efter att vara så objektiva som möjligt, var vänlig notera att denna lista är baserad på vår personliga åsikt, som naturligtvis kan påverkas av våra personliga åsikter och preferenser. Med detta sagt, medan vårt staff har lagt ner mycket forskning, ansträngningar och omsorg för att göra listan så hjälpsam, ärlig och grundlig som möjligt, rekommenderar vi inte att du gör något köp baserat helt på informationen i den här artikeln.

Om du är intresserad av att lära dig specifika detaljer om egenskaperna hos en högkvalitativ CBD-produkt och CBD i allmänhet, här är några bra resurser:

Låt oss nu komma till det goda … här är våra val för de bästa CBD oljetinkturerna just nu!

1. Raw Hemps Premium Hemp Oil

Hampaolja från Raw Hemp

 • Tillgängliga styrkor: (2) 1000 mg, 3000 mg
 • Pris: 399 SEK – 1099 SEK
 • Pris per MG: 0,49 SEK – 0,35 SEK
 • Kundbetyg: 5.0 / 5.0

Hampaolja gjord på MCT-olja. Full med flavonoider och ett väldigt brett spektrum av cannabinoider.

2. Raw Hemps Isolat Hampaolja

Isolatolja från Raw Hemp

 • Tillgängliga styrkor: (2) 1000 mg, 3000 mg
 • Pris: 299 SEK – 669 SEK
 • Pris per MG: 0,29 SEK – 0,23
 • Kundbetyg: 5.0 / 5.0

En riktigt bra CBD Isolat hampaolja gjord på MCT-olja och rent CBD-isolat. Enbart CBD och inga andra cannabinoider.

Läs mer om CBD Olja från Raw Hemp