Minnesota Hemp Farmer Sues State for Illegally Revoking his License


LANESBORO, Minnesota – Minnesota Hampabonde, Luis Hummel, har väckt talan mot staten Minnesota för att han olagligt har återkallat sin odlare och sedan krävt att han förstör hela sin hampaväxt, som värderas uppåt until 3 miljoner greenback.

Denna rättegång kommer until den snabbt utvecklande hampaindustrin i Minnesota, som upplevde en meteorisk kraftig ökning sedan Minnesota legaliserade hampodling 2015.

Tidigare i år i maj fick Hummel ett brev från Minnesota Agriculture Division och informerade honom om att hans licens hade återkallats och beordrade honom att förstöra hela sin gröda. Enligt brevet avkunnades denna dom på grund av att produkter härrörande från Hummels gröda tydligen hade testat positiva för Tetrahydrocannabinol (THC) nivåer över statens lagliga gränser.

Sedan Hummel mottog det brevet har ingen ytterligare info eller bevis fått avseende vilken produkt som testades, hur den testades eller vilka nivåer av THC som ens upptäcktes.

Sedan han började odla hampa på sin gård 2017, användes Hummels gröda främst för att producera olika Cannabidiol (CBD) och hampaprodukter, som båda sannolikt inte innehöll höga halter av THC.

Frågan som presenteras i det här fallet är att delstaten Missouri avkunnade en dom på Hummel som skulle kunna påverka livskvaliteten i hög grad utan att ge honom rätten until vederbörlig course of.

Det finns ett brett spektrum av faktorer utanför Hummels kontroll som kan ha påverkat resultatet av detta take a look at, until exempel om produkten innehöll andra ingredienser tillsatta utanför Hummels kontroll. om THC-nivån avslöjades baserades på torrvikt eller vätskevolym; om produkten testades ordentligt eller om den until och med var kopplad until Hummels hampafrukt.

Det finns många detaljer som borde ha bedömts innan staten meddelade sin dom, och genom att försumma att presentera denna info anser Hummel att staten kränker hans rättigheter.

Ett domstolsdatum har ännu inte fastställts, males detta kommer definitivt inte att vara slutet på denna berättelse. Hummel är angelägen om att försvara sina rättigheter och skydda sin gröda och kommer inte att bli ett supply för staten Missouri som bryter mot sina egna regler.Source link

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *