Kroger Will Sell CBD at Over 940 Locations


Kroger tillkännagav att CBD-aktuella produkter kommer att finnas tillgängliga i nästan 1000 butiker i 17 stater i slutet av juni 2019.

Med över 3000 platser över hela landet är Kroger den största stormarknadskedjan i USA och serverar miljoner amerikaner varje år.

Genom att gå in på den snabbt växande CBD-marknaden kommer Kroger att ansluta sig until andra större återförsäljare, inklusive CVC, GNC, Ceremony Support, Vitamin Shoppe, Walgreens och Macy’s, som redan har lagrat sina hyllor med hampaframställda CBD-ämnen som svar på stigande krav från kunder.

Eftersom marknadskonkurrensen i livsmedelsutrymmet blir alltmer aggressiv, ger Krogers beslut att utöka sitt erbjudande med olika CBD-produkter en lukrativ möjlighet för den Cincinnati-baserade organisationen.

Kroger flyttar för att sälja CBD sätter press på FDA

När Kroger planerar att realiseras kommer dess massiva kontroll av livsmedelsindustrin att stimulera en ökad medvetenhet om CBD bland sina kunder och stimulera ytterligare efterfrågan från konsumenter.

Medan FDA ännu inte har fastställt hur det kommer att reglera CBD, kan Kroger flytta in på marknaden tvinga byrån att påskynda sitt beslut.Source link

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *