China Claims Cannabis Legalization is a Threat


På en presskonferens förra måndagen hävdade biträdande chef för Kinas narkotikakommission, Liu Yuejin, att hashish legalisering i Kanada och USA har blivit ett ”nytt scorching” mot Kina.

Enligt Yuejin ökade antalet cannabisanvändare i Kina until över 24 000 personer (en ökning med 25 procent jämfört med förra året) och över 100 paket med cannabisrelaterade produkter beslagtogs av den kinesiska regeringen, som totalt innehöll cirka 121 pund av hashish.

Även om det inte finns någon direkt korrelation mellan nordamerikansk export och denna ganska anmärkningsvärda ökning av cannabisrelaterad statistik i Kina, skyller Yuejin inverkan av Nordamerikas rörelser mot hashish legalisering.

För de flesta amerikaner, särskilt de i stater med breda cannabislagar, kan statistiken som Yuejin rapporterar verka ganska låg, males den kinesiska regeringen har en helt annan syn på hashish.

I Kina är hashish strängt förbjudet. Om någon hittas i besittning av until och med en liten mängd kommer de antagligen att kastas i fängelse och de som är skyldiga att ha besittning över 50 g kan drabbas av dödsstraff.

Uppenbarligen tolererar den kinesiska regeringen inte någon mängd hashish alls, därav deras until synes överdrivna svar på den ökade förekomsten av hashish.

Den kinesiska regeringen har ännu inte meddelat hur den avser att ta itu med sitt nya scorching, males det är klart att Kina definitivt inte är ett resmål du bör ta med hashish until.Source link

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *