AndHemp Review


AndHemp CBD-smak

AndHemp CBD oljetinkturer finns i fyra smaker: Naturligt, apelsin, pepparmynta, jordgubbe. Nedan har jag listat en allmän smakprofil för var och en med en personlig kommentar:

Naturlig presenterade den växtliknande smaken av hampa / hashish med lätta toner av nötig hampafröolja. Until skillnad från vissa tinkturer med naturlig smak var detta inte överväldigande starkt eller osmakligt. Det var märkbart males faktiskt väldigt milt. Personligen är jag vanligtvis inte ett fan av den naturliga, jordnära hampsmaken, males jag brydde mig inte om den här. Kevin, vår grafiska formgivare som åtnjuter den naturliga smaken av hampa / hashish, sa att han verkligen njöt av smaken.

Orange presenterade en söt och smidig apelsinsmak som inte var som den snygga, halvbittera apelsinskalssmaken av de många andra apelsinsmakade tinkturerna jag har provat. AndHemps apelsin var mer som en orange godis eller gummy. Jag njuter vanligtvis av de bittra, apelsinskaliga tinkturerna, males jag kan definitivt se hur någon med mer av en söt tand, eller som tycker om fruktiga smaker skulle njuta av den här mycket mer.

Pepparmynta presenterade en ny sprängning av mynta. Det hade en naturlig kylningseffekt, och den lätta myntsmaken tillät små toner av hampolja och hampsmak att smälta in i smaken. Jag njuter av lättare smaker, mynta och har börjat vänja mig vid den naturliga hampiga smaken, så jag gillade den här mycket.

Jordgubbe är en smak som jag aldrig har sett i en tinktur och inte trodde att smakerna av bär, hampafröolja och hampa skulle passa bra tillsammans, males det gjorde det och riktigt bra. Strawberry innehöll en söt bärsmak, som var något godisliknande och kompletterade den naturliga smaken av oljan. Enhälligt tror jag att vi alla gillade den här mest, för även om jordgubbar är en grundläggande smak är den unik för CBD-tinktursmaker och den smakade jättebra.

Medan våra teammedlemmar tyckte att varje smak var rolig, har varje individual en unik smakpreferens. Det som är bra är att AndHemp har ett varierat urval av smaker, så även om du hatar de flesta smakerna kommer du förmodligen att hitta minst en av dem för att vara trevlig.Source link

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *