Sunday Scaries Review


Sunday Scaries CBD Gummies High quality

I allmänhet är båda gummierna gjorda av samma ingredienser; emellertid är Vegan AF CBD-gummier gjorda med vegansk gelatin, organiskt socker och organisk solrosolja medan de normala gummierna är gjorda med gelatin, kokosnötolja och hire rörsocker. Båda alternativen infunderas med användbara näringsämnen som vitaminer som B12 och D3.

Enligt deras webbplats är Scaries CBD Gummies gjorda med en fullspektrum CBD-blandning som extraheras från hampa som odlas organiskt i Colorado.

När vi granskade labrapporterna som listades på deras hemsida när vi granskade, fann vi att resultaten var lite vaga. Båda söndagsskrämmande CBD-gummier och Vegan AF-CBD-gummier analyserades för cannabinoidstyrka av Infinite Chemical Evaluation Labs, ett ISO-certifierat tredjepartslaboratorium baserat i San Diego, Kalifornien, males inget take a look at definierade tydligt provstorleken som analyserades.

Även om testresultatet på 102,1 mg / enhet skulle vara korrekt för en 10 gummy provstorlek (vilket betyder att varje gummy har 10 mg + CBD), kan vi inte bekräfta om detta var den faktiska provstorleken som testades. Vår recension har gått bra hittills, males ytterligare förtydligande behövs här.Source link

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *